Skip to main content

Referencer

Referencer

Igennem årene har jeg haft fornøjelsen af at arbejde for, og sammen med, nogle fantastiske rare mennesker.

Mange af dem har jeg i dag et tæt forhold til, og kundepleje er derfor en naturlig ting for mig.
Jeg samler på tilfredse kunder - det er langt sjovere end alternativet.
Opgaverne har varieret meget, men omhandler mest Website, Webshop, Danmarks bedste support, Hosting af website, Konstruktion, Programmering, Magasin og nyhedsbreve.
Herunder kan du se, nogle af de hjemmesider som jeg har lavet i Joomla, og lidt andre systemer.

Alle hjemmesider er (naturligvis) mobil venlige

Mobile-first er en stadig vigtigere tilgang, hvor webdesigneren primært fokuserer på at forbedre brugeroplevelsen på mindre enheder og derefter gradvist udvider designet og udnytter mere plads på større enheder. Der kan f.eks. bruges scrollbar navigation i mobildesignet, som udvides til en menu i fuld bredde på computeren.


The Buddha Bowl Project

The Buddha Bowl Project tilbyder sunde og næringsrige måltider, primært økologiske, i form af bowls, salater, pita og empanadas.
De fokuserer på bæredygtighed og funktionelle fødevarer, som inkluderer kollagen og spirulinapulver samt forskellige olier.
Restauranten bruger bionedbrydelig emballage og genbrugsmaterialer.

De tilbyder også catering, studierabatter og har en shop-in-shop med bæredygtige produkter.

The Buddha Bowl Project har en afdeling i Billund Lufthavn og er certificeret med Sølvmærket hos ”Det Økologiske Spisemærke” for deres høje økologiske standard.


Welboe Totalindretning

Welboe Totalindretning APS specialiserer sig i lagerindretning med nye og brugte reolsystemer, pallereoler, mezzaniner og sortimentskasser.

De tilbyder også services som rådgivning, montage, sikkerhed, og smedeværkstedsløsninger. Med over 40 års erfaring leverer de skræddersyede løsninger til optimering af lagerplads og effektivisering af forsyningskæden.

Virksomheden fokuserer på bæredygtighed gennem genbrug af systemer og tilbyder både salg og leasing af udstyr.

Besøg deres hjemmeside for at få mere information eller kontakte dem direkte for rådgivning.


BehandlerTeamet

BehandlerTeamet drives af Jesper Juul Kvist og Rikke Laursen, og tilbyder sports- og fysioterapi i Vejle.

De fokuserer på manuel behandling og klientoplevelsen, og tilbyder services som sports- og skadesterapi, fysioterapi, akupunktur, personlig træning, scraping, cupping, og kinesiotape. Klinikken er åben om aftenen og i weekenden for at imødekomme klienternes behov.

Deres filosofi er at samarbejde med klienterne for at finde og løse problemerne, og de stræber efter kontinuerlig forbedring efter hver behandling.